Basis – Bananen rijpen

Written by GeekeBohms

Soms kom je een recept tegen dat je heel erg graag wilt maken (bijvoorbeeld mijn bananenbrood)! Maar dan kom je er achter dat je geen rijpe bananen in huis hebt. Oh nee!

Gelukkig heb ik daar een trucje voor. Je kunt namelijk in 30 minuten je bananen ongelooflijk snel laten rijpen.

Leg de bananen op een bakpapier, voor het geval de schil scheurt en er allemaal vocht uit komt en je straks je oven moet poetsen.

Plaats de bananen in de oven voor 30 minuten en dan zien ze er zo uit. Helemaal zwart, maar heerlijk zacht, zoet en rijp aan de binnenkant. En heel erg heet, dus pas op en heb het liefst nog even geduld voor je er gebruik van gaat maken.

 

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 150 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.

2. Leg de bananen op het bakpapier en doe ze voor 30 minuten in de oven.

3. Laat de bananen goed afkoelen!

print

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *